Vantaa

Julkisen sektorin johtamiskoulutus

Educon julkisen sektorin johtamiskoulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit valtion ja julkisen organisaation esihenkilötehtävässä ja haluat kehittää erityisesti ihmisten johtamista. Koulutuksen yhteydessä sinulla on mahdollista suorittaa tutkinto ja oppisopimuksella koulutus on maksuton.

Educon julkisen sektorin johtamiskoulutus on noin vuoden mittainen oppimispolku, joka antaa sinulle konkreettisia työkaluja arjen johtamiseen sekä kehittää osaamistasi johtajana. Se soveltuu sinulle joka jo työskentelet esihenkilötehtävässä ja vastaat organisaatiosi, tiimisi tai vastuualueesi toiminnan johtamisesta. Koulutus sopii niin uudelle kuin kokeneelle esihenkilölle kaikilla johtamisen tasoilla.

Osallistumalla Educon johtamiskoulutukseen saat käyttöösi parasta osaamista ja maailman parhaita johtamisen työkaluja. Educo toimii Suomessa yksinoikeudella yhden maailman tunnetuimman ja arvostetuimman johtamisen kehittäjän Blanchardin partnerina.

12.12.2024

Alkaa

10

Koulutuspäivää

0

Hinta

Vantaa

Sijainti

Miksi tämä koulutus?

1

Ihmisten johtaminen ratkaisee

Hyvä ihmisten johtaminen on tekijä, jolla kilpaillaan parhaista osaajista, pidetään heidät talossa sekä luodaan työntekijäkokemusta, joka sitouttaa ihmiset onnistumaan entistä paremmin. Tässä koulutuksessa pääpaino on hyvässä ihmisten johtamisessa.

2

Valmentava johtaminen ei riitä

Markkinoilla on paljon johtamiskoulutuksia valmentavasta johtamisesta tai valmentavasta otteesta. Tämän koulutuksen avulla saat käyttöösi huomattavasti laajemman ja toimivamman johtamisen viitekehyksen.

3

Maailman paras malli ihmisten johtamiseen

Koulutus sisältää Blanchardin SLII®-valmennuksen, jonka avulla opit konkreettisesti käyttämään oikeaa johtamistyyliä tilanteen mukaisesti. Tähän maailman tutkituimpaan ja käytetyimpään johtamismallin valmennukseen pääset Suomessa vain Educon kautta.

4

Testattuja työkaluja arjen johtamistilanteisiin

Koulutuksessa saat käyttöösi pitkälle kehitettyjä ja laajasti testattuja konkreettisia työkaluja ja malleja arjen johtamiseen. Saat ainutlaatuisen ja laadukkaan LAPII (Leader Action Profile II) -arvion johtamiskäyttäytymisestäsi. Tämä on mahdollista vain Educon koulutuksessa.

5

Ihmisten johtamisen kehittämisen osaaminen ja kokemus

Educon erikoisosaamista on ihmisten johtamisen kehittäminen. Voit täysin luottaa siihen, että saat käyttöösi viimeisimmän tiedon ja toimivimmat työkalut ihmisten johtamiseen. Vastaavaan koulutusohjelmaan on osallistunut yksityisen ja julkisen sektorin esihenkilöitä jo yli 800, ja palaute on ollut erinomaista.

6

Paras tuotto koulutusinvestoinnillesi

Koulutuksen opit ja työkalut on suunniteltu heti käytäntöön vietäviksi. Tämän vuoksi sinun on mahdollista saada tästä koulutuksesta erittäin hyvä vaste siihen sijoittamallesi ajalle.

Hyödyt sinulle

 • Kehityt ihmisenä ja johtajana
 • Saat käyttöösi maailman parhaan ihmisten johtamisen SLII®-mallin
 • Saat ainutlaatuisen arvion johtamiskäyttäytymisestäsi johtamistaitojen arviointi II, LAPII (Leader Action Profile II) avulla
 • Verkostoidut muiden johtajien kanssa. Halutessasi myös tätä koulutusta laajemmin, ja jopa kansainvälisesti
 • Saat parhaan tuoton koulutusinvestoinnillesi
 • Sinulla on mahdollisuus suorittaa tutkinto koulutusohjelman yhteydessä

Kenelle koulutus sopii?

1

Työskentelet valtion tai julkisen organisaation esihenkilötehtävässä

2

Vastaat oman alueesi toiminnasta ja sinulla on johdettavana useampia ihmisiä

3

Olet uusi tai jo kokenut esihenkilö

Ilmoittaudu koulutukseen

Julkisen sektorin johtamiskoulutus

Julkisen sektorin johtamiskoulutus pitää sisällään 10 mielenkiintoista lähikoulutuspäivää, ennakko- ja jälkitehtäviä, ohjatun sovella-polun lähijohtamisen oppien ja työkalujen käytäntöön vientiin, itsenäisesti opiskeltavaa lisäaineistoa ja mm. SLII mobiilisovelluksen oikean johtamistyylin valintaan.
 • Koulutuksen startti – itsetuntemus ja kommunikaatio

  12.12.2024 klo 9-14

  • Ennakkotehtävä: Everything DiSC® Työyhteisöprofiili
  • Tutustuminen, koulutuksen sisältö ja tavoitteet
  • DiSC-malli auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja muita
  • Käyttäytymistyylisi ja sen vahvuudet ja heikkoudet
  • Kotitehtävä ja valmistautuminen seuraavaan lähipäivään
  • Kouluttajana: Janne Annunen

Lisätietoja ohjelmasta

Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on sinulle maksuton. Tässä julkiselle sektorille suunnatusta johtamiskoulutuksesta emme myöskään laskuta normaalissa vastaavassa oppisopimuskoulutuksessa perittäviä lisenssi- ja analyysimaksuja.

Koulutus on mahdollista suorittaa ilman oppisopimusta, jolloin koulutuksesta laskutetaan normaali koulutusmaksu. Tästä vaihtoehdosta sen ja sen maksusta voi kysyä tarvittaessa lisää.

Koulutuspaikka: Technopolis Aviapolis, Teknobulevardi 3-5, Vantaa

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 21 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 21 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme lisenssi- ja analyysimaksun, joka on 625 euroa. Mahdollisen keskeytetyn koulutuksen osalta maksua ei palauteta.

Lisätiedot:
Johanna Böckerman
johanna.bockerman@educo.fi
p. 044 733 4904

Ilmoittaudu koulutukseen

Kouluttajat

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Janne Annunen

Janne on Educo Valmennustalon toimitusjohtaja ja yrittäjä sekä Blanchard® Global Partner. Janne on johtamisen ja organisaatioiden toiminnan syväasiantuntija ja auttaa organisaatiota tekemään hyvästä ihmisten johtamisesta kilpailuedun. Janne on toiminut pitkään johtamisvalmentajana ja johtamiskonsulttina ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta. Janne toimii myös Suomen suosituimman johtamisen podcastin Hyvä Paha johtaminen isäntänä.

Jyrki Mannelin

Jyrki on kokenut juridiikan asiantuntija ja hänen erityinen osaamisalueensa on työoikeudessa. Jyrki on koulutukseltaan sekä oikeustieteen maisteri että konetekniikan diplomi-insinööri. Tämä yhdistelmä tekee hänestä alansa monipuolisen osaajan, joka pystyy yhdistämään lakiosaamisensa aiempaan työkokemukseen yritysmaailmassa. Jyrki on toiminut Educon kouluttajana useita vuosina ja saanut kiitettävää palautetta asiantuntevasta otteestaan.

Sirke Lohtaja-Ahonen

Sirke on lukijalähtöisten tekstien mestari ja ihmisten innostaja, viestintävalmentaja ja tietokirjailija, jonka intohimo on kielen voima. Sirke on työskennellyt viestintäalalla yli 30 vuoden ajan. Hän on pitänyt satoja valmennuksia ja auttanut tuhansia johtajia ja asiantuntijoita kehittämään viestintäänsä. Sirke tekee tylsistä asioista kiinnostavia, vaikeista helppoja ja saa ihmiset näkemään vahvuutensa viestijöinä. Valmennettaviltaan hän on saanut erityiskiitosta avoimuudesta, kannustamisesta ja innostamisesta.

Tarja Lindholm

Tarja on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hänen työhistoriansa sisältää prosessin- ja projektinhallintaa, esihenkilöyttä, kansainvälistä ostotoimintaa sekä globaalia toimitusketjun hallintaa. Kahdenkymmenen teollisuuden palveluksessa vietetyn vuoden jälkeen hän suoritti yliopistossa opettajan pedagogiset opinnot, ja siirtyi täysin koulutusmaailmaan. Tarja on teorioiden arkipäiväistäjä positiivisella asenteella: Mitä Lean Management tai Supply Chain Management tarkoittavat arjessamme sekä mistä tuottavuus kohoaa ja mitkä asiat vaikuttavat kannattavuuteen.