Lähijohtaja ja alainen istuvat pöydän ääressä. Lähijohtaja tukee alaistaan coachaamalla.

Käytännön coaching™-verkkovalmennus

Coaching-taidot ovat tutkimusten mukaan tärkeimpiä yksittäisiä johtamistaitoja, jotka erottavat parhaat johtajat muista. Kun osaat coachata, parannat tuottavuutta, luot luottavaisen ja itsenäisyyttä tukevan ilmapiirin ja saat aiempaa parempia tuloksia.

Käytännön coaching™ -valmennus perustuu ICF:n (International Coaching Federationin) hyviksi havaitsemiin coaching-taitoihin. Sen on suunnitellut The Ken Blanchard Companiesin Master Certified Coachien tiimi, jolla on yli 20 vuoden kokemus coaching-menetelmien hyödyntämisestä ja parhaista käytännöistä. Blanchard on business coachingin pioneeri ja edelläkävijä maailmassa.
Lataa ohjelma

Käytännön coaching™ valmennuksessa opit

 • coaching-ajattelutavan ja sen hyödyntämisen lähijohtamisessa
 • käytännönläheisen coaching-prosessin ja sen soveltamisen lähijohtamisen tukena
 • neljä keskeistä coaching-taitoa, joiden avulla voit välittömästi parantaa kaikkea vuoropuhelua

 

Käytännön coaching™ valmennuksen avulla voit

 • käydä jatkossa vaikuttavia coaching-keskusteluja, joilla luot yhteyksiä, lisäät luottamusta ja autat työntekijöitäsi tekemään parhaansa
 • hyödyntää coachaavia käyttäytymismalleja tuottavuuden kasvattamisessa, tiimien yhtenäisyyden parantamisessa ja työyhteisön suoritustason kehittämisessä
 • tunnistaa kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivan coachaustyylin
 • syventää SLII®-johtajan taitojasi, jotka koskevat johtamistyylejä T2 ja T3 mikäli olet käynyt aikaisemmin SLII®-valmennuksen

Kenelle?

1

Kaikkien tasojen johtajat

jotka haluavat kehittää johtamistaitojaan

2

L&D- ja HR-ammattilaiset

sekä organisaation sisäiset coachit ja valmentajat

Kysy lisätietoja

Kokemuksia Käytännön coaching™-valmennuksesta

Olipa kerrassaan hyvä valmennus ja teema. Erityisesti pidin sen käytännönläheisyydestä ja vuorovaikutteisuudesta. Havainnoillistavat harjoitukset, videot ja hyvä materiaali
Lähijohtaja
Olen käynyt aikaisemmin SLII®-valmennuksen ja havainnut, että johtamistyylejä T2 ja T3 olen tarvinnut käytännössä eniten. Tämä valmennus auttoi minua syventämään osaamistani näiden tukevien johtamistyylien käytössä. Suosittelen.
Lähijohtaja, finassiala
Käytännän coaching prosessi.

Coaching-prosessi

Coaching on tietoinen prosessi, jossa hyödynnetään kohdennettuja keskusteluja ja luodaan ympäristö, joka edistää suorituskykyä ja kehittymistä.

Coaching-prosessissa käytetään vuoropuhelun neljää taitoa

1

Kuuntele ja opi

Kuuntele avoimin mielin

2

Kysy ja auta oivaltamaan

Auta toista sanoittamaan ajatuksensa ja tunteensa

3

Kerro oma totuutesi

Jaa tietoa, jonka avulla toinen pääsee etenemään

4

Osoita luottamuksesi

Vahvista toisen itseluottamusta ja innostusta

Sisältö ja aikataulut

Käytännön coaching™ -valmennus on tarkkaan suunniteltu tehokas oppimispolku, joka tarjoaa sinulle laadukkaan oppimiskokemuksen. Oppimispolun aikana otat käyttöösi coaching-ajattelutavan, opettelet coaching-prosessin, harjoittelet coaching-prosessia ja keskeisiä taitoja sekä sovellat coaching-prosessia ja -taitoja.
 • Aloita: Ennakkotehtävät (15-30 min)

  • Coaching-tarkastuslista
  • Coaching työpaikalla -tehtävälomake
  • Käytännön coaching -tarinan esittelyvideo

Lisätiedot

Koulutuspaikka: Zoom ja Blanchard Exchange oppimisalusta

Hinta: 790 € +alv

Valmennuksen hintaan sisältyy vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen Käytännön coaching™-verkkovalmennus, erittäin laadukas aineisto ja 12 kuukauden käyttöoikeus innovatiiviselle Blanchard Exchange -oppimisalustalle.

Lataa ohjelma

Kysy lisätietoja:
Johanna Böckerman
johanna.bockerman@educo.fi
p. 044 733 4904

Ota yhteyttä

Valmentajana

Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

johtamisvalmentaja
Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.