Mika Tiittanen Aqua Nova Oy
— Referenssi

Yhteistyö Educo Valmennustalon kanssa on lisännyt Aqua Novan toiminnan tehokkuutta

Aqua Nova Oy on vuonna 1987 perustettu uima-altaisiin ja vedenkäsittelyyn laaja-alaisesti erikoistunut yritys. Se työllistää 15 henkilöä, ja toimii pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella, mutta asiakkaita löytyy ympäri maan. Aqua Nova halusi kehittää toimintaansa, ja avuksi valittiin yrityksille valmennusta ja koulutusta tarjoava Educo Valmennustalo.

Educo on ollut mukana kehittämässä Aqua Novan toimintaa muun muassa henkilöstöanalyysin, myynnin koulutuksen ja johtamiskulttuurin kehittämistä tukevien koulutusten avulla.

– Palvelut ovat olleet tarpeisiimme sopivia; olemme saaneet apua niihin ongelmiin, joita lähdimme ratkaisemaan, Aqua Novan toimitusjohtaja Mika Tiittanen toteaa.

Konkreettisia muutoksia hyvin tuloksin

Yritykset ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2016 lähtien.

– Meillä oli muitakin vaihtoehtoja, mutta valitsimme Educon, koska koimme, että heidän tarjontansa kohtasi meidän tarpeemme – huomasimme, että ajattelemme asioista samalla tavalla, Tiittanen kertoo.

Suurimman hyödyn Aqua Nova on saanut uuden johtamismallin lanseeraamisesta.

– Se on konkreettisin ja näkyvin hyöty, jonka myötä olemme saaneet selkeyttä päivittäiseen johtamiseen. Keräämme nykyään aktiivisesti asiakaspalautetta kehittääksemme toimintaa. Lisäksi henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia mitataan, ja pidämme säännöllisesti palavereja johdon ja työntekijöiden kesken. Myös kehityskeskustelukäytäntöä uudistettiin, ja olemme saaneet uudenlaista systemaattista tekemistä johtamiseen. Koen, että muutokset ovat lisänneet toimintamme tehokkuutta, Tiittanen toteaa.

Laadukasta palvelua myös jatkossa

Educon kanssa on ollut helppoa ja luontevaa toimia. Yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

– Tänä vuonna kehitämme sisäisiä prosessejamme ja tuomme Lean-ajattelua osaksi tekemistämme, Tiittanen paljastaa.

– Olemme Educon kanssa samalla aaltopituudella ja jaamme yhteisen vision yrityksemme kehittämisestä. Koulutusten sisällöt vastaavat tarpeitamme, ja olemme tyytyväisiä yhteistyön laatuun sekä laajuuteen. Educon kanssa on helppo löytää yhteinen sävel siitä, miten asioita kannattaa viedä eteenpäin, hän sanoo lopuksi.